top of page
logo pmu -Hersteld.jpg
P-logo_01 copy 2.png

Semi Permanente
Make Up 
Brows 

Ombre/powder brows is een moderne natuurlijke techniek van semi permanente make up. Ideaal om steeds mooie strakke wenkbrauwen te hebben!

 

We houden rekening met de natuurlijke kleur van de haartjes hoofdharen alsook huidtype. 

We tekenen eerst de contouren hoe de wenkbrauwen er gaan uitzien. Als dit goed is beginnen we aan de semi permanente make up. Voor we starten verdoven we de zone een beetje, daardoor is de behandeling vrijwel pijnloos, je voelt het alleen. Het neemt ongeveer 2/3uur in beslag. We nemen al onze tijd! 

De eerste dagen zullen je wenkbrauwen veel donkerder zijn dan de gevraagde kleur, na 1week zullen er velletjes en korstjes ontstaan die loslaten waardoor de kleur ongeveer 50% lichter zal worden. Het is belangrijk een goede nazorg toe te passen na de behandeling en na 6/8 weken terug te komen voor een touch up. Hier passen we de brows aan waar nodig. Deze behandeling is noodzakelijk om de houdbaarheid te verlengen. Met touch up en goede nazorg heb je ongeveer 1,5j geniet van je wenkbrauwen, hangt ook af van je huidtype. Wij raden aan elk jaar een touch up te laten doen (andere prijzen) zo heb je steeds perfecte brows!

Ombre/powder brows 1ste behandeling: 300€

Ombre/powder brows bijwerking 6/8 weken: 50€

Ombre/powder brows bijwerking(6-12maanden): 125€

Ombre/powder brows bijwerking(12-15maanden): 200€

Front.png
Kopie van Brow Tattoo 3.jpg
bottom of page